Opiskelu‎ > ‎

Ilmoittautuminen ja maksut

ILMOITTAUTUMINEN LUKION KURSSEILLE JA MAKSUT

Koulun opiskelijaksi ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti koulun kansliassa. Ilmoittautumisen yhteydessä koululle toimitetaan viimeisin koulutodistus ja varmennetaan henkilöllisyys. Samalla opiskelija saa koulun sähköisiin järjestelmiin henkilökohtaiset tunnukset.

Kanslia on auki ma, ti ja pe 8-15.30 ja ke, to 10-18

Sekä aikuisten että päivälukiolaisten tutkintotavoitteinen opiskelu on aikuislukiossa maksutonta. Aineopiskelijat maksavat kurssimaksun 25 € kuitenkin enintään 85 € lukuvuotta kohden. Opiskelu tapahtuu kursseittain ja opetusta annetaan maanantaista torstaihin klo 15.30 - 20.00.

Kursseille ilmoittaudutaan jakson alussa. Henkilökohtaisen opintosuunnitelman laadintaa varten on varattava aika opinto-ohjaajalle. Lisätietoja  koulusihteeriltä 050 315 1440, sekä rehtorilta 050 564 0755. Opinto-ohjaukseen liittyvät asiat 9.12. alkaen rehtori Osmo Huhtala.